Alla inlägg den 16 mars 2009

Av jozzan - 16 mars 2009 15:06

Bion igår var helt sjukt bra =) den filmen kan jag verkligen rekomendera, blev lite lätt illamående och äcklad emellanåt men oerhört bra var den.

Olliver han var hos morfar och plastmormor under tiden och det var knappt så vi fick med oss honom hem på kvällen =) men det är ju tur att dom tycker att det är så roligt att vara barnvakt iaf så det är inga problem om vi vill göra någonting själva ibland så det är väldigt skönt.


Idag känns det som det bara är en tråkig dag, grått ute små regnar känner inte för att göra nånting, skulle ju varit ut och gått kanske men har ju inget regnskydd till vagnen måste ta och inhandla det iaf snarast.

Maria har varit här idag så nu har man druckit sej kissnödig på kaffe och munnen är torr och halsen är hes av allt pratande =) Var ett tag sedan vi sågs sist så hade ju lite att prata ikapp om.


Har lite träningsvärk i kroppen idag efter ridturen igår, kanske behöver ta och rida lite oftare nu så man slipper den. Men det känns ju iaf att man har gjort nått, är ju inte riktigt bara och sitta och åka med när man rider travare =)


Inge han är då en riktig liten tjuv han, hade gjort i ordning 2 mackor och satt mej framför datorn, men då kommer Olliver på att han var hungrig så då fick man ta och gå och göra iordning mat till han, och under tiden så har tjuven Inge smygit fram till data bordet och snott mina 2 mackor =( så det blev till att äta godis till lunch istället *suck* nyttigt?? nja kanske inte  riktigt. Nu ligger han så nöjd så här nedanför på golvet och sover.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25
26
27 28 29
30 31
<<<
Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards